همشهری آنلاین: کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: کودکانی که از خوردن صبحانه امتناع می‌ورزند در انجام تکالیف ریاضی کارایی کمتری داشته و قدرت خلاقیت و ابتکار آنها کاهش می‌یابد.

علی اکبر کمالی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص اهمیت خوردن صبحانه در یادگیری دانش آموزان اظهار داشت: افزایش نسبی قند خون به دنبال صرف صبحانه موجب بهبود عملکرد مغز و تامین انرژی لازم برای فعالیت روزانه می‌شود.

وی افزود: نخوردن صبحانه اثرات منفی بر یادگیری دانش آموزان برجای گذاشته و در نتیجه بر اثر مختل شدن فعالیت طبیعی مغز، یادگیری و تمرکز حواس کاهش می‌یابد.

کمالی اضافه کرد: با حذف صبحانه وعده‌های غذایی مواد مغذی که در این وعده دریافت می‌شود در وعده‌های دیگر جایگزین نخواهد شد و فرد را دچار کمبود کالری، ویتامین‌ها و املاح می‌کند.

این کارشناس صنایع غذایی همچنین به والدین توصیه کرد: صبحانه را به عنوان یک وعده غذایی مهم تلقی کنند و همگی به دور یک سفره به صرف صبحانه بپردازند تا تشویقی برای کودکان باشد.

more صبحانه نخوردن و کاهش یادگیری و خستگی در مدرسه

وی افزود: حتی‌الامکان بهتر است شام در ساعات ابتدای شب صرف شود و کودکان زودتر بخوابند تا صبح برای صرف صبحانه اشتهای لازم را پیدا کنند.

وی گفت: در صورتی که نخوردن صبحانه تداوم یابد، تبدیل به عادت می‌شود و این امر موجب دریافت کم مواد مغذی روزانه مورد نیاز فرد می‌شود که در وعده‌های دیگر جایگزین نخواهد شد.

کد خبر 192347
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز